DENIZLI
 
ITALYA RAPIDA TURU

İtalya Rapida
Roma(2) & Floransa(2) & Venedik(2)

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile
Hareket Tarihleri:

10 Ekim / 17 Ekim
6 Gece / 7 Gün

( Venedik’te St. Marco Adasına Özel Tekne ile Geçiş, Şehir Konaklama Vergileri Dahil )

Oteller

 

İki/Üç kişilik odada kişi başı

Tek Kişilik oda fiyatı

0 – 2 Yaş

3 – 12 Yaş

3* / 4* HOTELLER

 

€ 529

€ 669

€ 100

€ 509


1. GÜN: ISTANBUL - ROMA (Roma Gece)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçuştan 2 saat önce buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerini takiben Pegasus Havayolları’nın PC 535 sayılı tarifeli seferi ile 11.50’de Roma uçuşu. Varışın ardından yapılacak Roma şehir turunda; Pieta Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, Circo Massimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi {Fontana di Trevi} ve İspanyol Merdivenleri {Piazza di Spagna} görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otelinize transfer. Dileyen misafirlerimiz için ekstra akşam Roma Gece Turu. Roma’nın birbirinden güzel yapılarını ışıklandırılmış halleriyle görüp cıvıl cıvıl meydanlarında yemek molası veriyoruz. (Yemeksizdir). Geceleme otelimizde.

ROMA GECE TURU 25 Euro / yetişkin  *** 15 Euro  / 02-12 yaş

 

2. GÜN: ROMA (Napoli & Pompei)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra Napoli & Pompei turuna katılabilirler.

Vezüv yanardağının yerle bir ettiği, şimdi açık müze olan Pompei dünyanın en önemli ve tanımış antik şehirlerinin başında geliyor şüphesiz. Uzman yerel rehberlerin eşliğinde yapacağınız bu keşif esnasında hayranlık ve şaşkınlık duygularını bir arada yaşayacaksınız. Ardından İtalya’nın 3. büyük kenti ve pizzanın ortaya çıktığı şehir olan Napoli'ye varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir turunda Pozilipo, Mergellina, Plebiscito Meydanı, Trieste Tirentino Meydanı, Toledo Caddesi görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

NAPOLİ - POMPEI TURU ▪ 90 Euro / yetişkin  *** 45 Euro  / 02-12 yaş

3. GÜN: ROMA– FLORANSA

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya hareket. Varışı takiben şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuzda, Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, San Giovanni Battista Vaftizhanesi, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasındadır. Gezi sonrası Montecatini’deki Otele varış ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

 

 

 

4.GÜN: FLORANSA   (Pisa & Siena & San Gimignano)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz zamanlarını şehri daha yakından tanıyarak ve alışveriş yaparak değerlendirebilirler. Dileyen misafirlerimiz için ekstra Pisa & Siena & San Gimignano turu.

İtalya’nın en önemli sembolü, eğikliği 5,5 metreyi bulmasına rağmen, hala ayakta durması mucize kabul edilen, meşhur Pisa kulesinin görülmesi. Daha sonra İtalya’nın en tipik kasabası olan dünyaca ünlü Palio yarışlarının yapıldığı ve Ortaçağın günümüze en güzel şeklide yansıdığı Siena kentinin gezilmesi. Son olarak ta Roma İmparatorluğu zamanında konumu itibariyle tepede bulunmasından dolayı garnizon olarak kullanılmış bu şirin, etrafı surlarla çevrili San Gimignano kasabasının gezilmesi. Geceleme Montecatini’deki otelimizde.

PISA & SIENA & SAN GIMIGNANO TURU ▪ 90 Euro / yetişkin  *** 45 Euro  / 02-12 yaş

 

5.GÜN: FLORANSA – VENEDIK

Sabah kahvaltı sonrası Venedik’e hareket ve varışın ardından şehir turu. San Marco Meydanı ve San Marco Kilisesi, Çan ve Saat Kulesi ile Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır.  Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan  Gondol turuna katılabilirler.  Dünya’nın en romantik şehri olarak bilinen Venedik’i hafızalarınızda unutulmaz kılacak bir gezinti. Geceleme otelimizde.

GONDOL TURU ▪ 25 EURO / yetişkin  *** 25 Euro  / 02-12 yaş

 

6.GÜN: VENEDIK  (VERONA & GARDA)

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Verona & Garda Gölü Turu yapılacaktır. İtalya’nın en güzel şehirlerinden, Romeo ve Juliet’in şehri olarak bilinen Verona’da Juliet’in evi, Veneto Bölgesi’ndeki gladyatör oyunlarının sergilendiği, M.S. 30'da tamamlanmış olan arena, Erbe ve Signori meydanları görülecek sonrasında Verona'dan ayrılıp dünyanın birçok ülkesinden gelen turistlerin uğramadan yapamadıkları doğal güzellikleri ile ünlü Garda Gölü'nü ziyaret ediyoruz.  Geceleme otelimizde.

VERONA  & GARDA TURU  60 Euro/yetişkin  ***35 Euro  / 02-12 yaş

 

7.GÜN: VENEDIK – ISTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından rehberinizin bildireceği saatte buluşma ve Bologna Havalimanı’na transfer. Pegasus Havayolları’nın PC 424 sayılı tarifeli seferi ile 14.40’da İstanbul uçuşu.

 

Fiyata Dahil olan hizmetler

▪ Pegasus HY tarifeli seferi ile olmak üzere İstanbul {Sabiha Gökçen Havalimanı} –  Roma /  Bologna - İstanbul dış hatlar, gidiş/dönüş uçak bileti

▪ Havalimanı vergileri ve yer hizmetleri

▪ Havaalanı – Otel  - Havaalanı gidiş/dönüş transferi

▪ Tur programında belirtilen şehirlerarası transferler

▪ Belirtilen kategori otellerde 6 gece oda/continental kahvaltı konaklama

▪ Venedik, Floransa (Montecatini) ve Roma Panoramik şehir turu

  Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

  K.D.V.

▪ Venedik Vaporetto Ücreti

▪ İtalyada otele ödenen şehirde konaklama vergileri

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

▪ Vize ücreti ve Hizmet Bedeli

▪ Kişisel Harcamalar

▪ Yurtdışı çıkış fonu bedeli

▪ Ekstra turlar

▪ Seyahat sağlık sigortası  

▪ Öğle ve akşam yemekleri ile içecekler

▪ Tüm Müze ve Ören yeri girişleri

 

Önemli Notlar

ü  Paket tura katılacak sayının ( Minimum 40 kişi ) yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

ü  Uçak saatine bağlı olarak tur programının akışında değişiklik olabilir.

ü  Triple yani 3 kişilik konaklamalarda, iki kişilik odaya 3.yatak ilave olarak konulmaktadır.

ü  Continental kahvaltı ayrı grup salonunda verilmektedir.

ü  Ekstra turlar minimum 15 kişi katılımı ile gerçekleşmektedir. Yol üzerinde yapılan extra turlara katılmayı arzu etmeyen konuklarımıza en uygun konaklama tesisinde serbest zaman verilir.

ü  Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.

ü  Ödeme anındaki döviz kuru geçerlidir.

ü  Acentemiz, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareketten 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir.

ü  Yurtdışı gezilerinde tur bitiş tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.

ü  Venedik otelleri, Venedik çevresinde yer alan, Treviso,Mestre,Lido di Jesolo,San Dona di Piave yerleşim bölgelerinde bulunur.

ü  Floransa otelleri, Montecatini bölgesinde bulunur.

 


 

Denizkızı Turizm Seyahat Dış Tic. Ltd. Şti.
İstiklal Caddesi No:19/B Denizli / TÜRKİYE
Tasarım ve Programlama: Webkent Yazılım