DENIZLI
 
KURBAN BAYRAMINDA ISPANYA TURU PEGASUS ILE

KURBAN BAYRAMI DÖNEMİ

Barcelona(2) & Marsilya(1) & Nice(2)

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

13 Eylül Hareket

5 Gece / 6 Gün

Oteller

 

İki/Üç kişilik odada kişi başı

Tek Kişilik oda fiyatı

0 – 2 Yaş

3 – 12 Yaş

3* / 4* Hoteller

 

€ ,-649

€ ,-799

€ ,-100

€ ,-629

 

 

1. GÜN: İSTANBUL –BARCELONA(Flamenco)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçuştan 2 saat önce buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerini takiben Pegasus Havayolları’nın PC 469 sayılı tarifeli seferi ile 10.20’de Barselona uçuşu. Varışın ardından özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu. Yapılacak şehir turunda, La Sagrada Familia Kilisesi, Endülüs Arenası, Cristof Colomb Heykeli, Montjuic Tepesi, Kraliyet Sarayı, Olimpic Liman, İspanya ve Catalunya Meydanı, La Ramblas Caddesi görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirler akşam ekstra Flâmenko Gecesi turuna katılabilirler.

İspanyol kültürünü dünyaya tanıtan iki gelenekten biri Boğa Güreşleri diğeri ise Flamenko Halk oyunlarıdır. Akşam, otelden hareket ederek şehrin en tanınmış ve en iyi performansının sahnelendiği lokallerinden birinde yemeksiz olarak Flamenko şovunu ve danslarını izleme fırsatı buluyoruz. Renk cümbüşünün ritmik hareketlere dönüştüğü dansları izlerken, geleneksel İspanyol içkisi olan Sangria şarabını yudumlama keyfini yaşayacaksınız. Geceleme otelimizde.

FLAMENCO TURU ▪ 55 Euro / yetişkin  *** 25 Euro  / 02-12 yaş

 

 

2.GÜN: BARCELONA (Girona Figueras & Dali Müzesi Turu)

Sabah kahvaltı sonrası gününüz serbest. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Girona-Figueras turuna katılabilirler. Tur bitiminde otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Girona Figueras ekstra turumuzda ilk durağımız: Catalan Musevi cemaatinin 600 yıldan fazla yaşadığı ünlü Girona şehri. Müslüman, Hıristiyan ve Musevi mirasının iç içe geçtiği en güzel örneklerinden biri olan bu şehrin balıksırtı sokaklarında gezerken tarih içinde bir seyahate çıkacak, Eiffel Köprüsü'nden geçerken nehir kıyısındaki rengârenk evlerle büyülenecek, parfüm filminin çekildiği sahnelerle bütünleşecek ve şehrin muhteşem tarihi dokusunu soluyacaksınız. Bir sonraki durağımız Fransa sınırına çok yakın, küçük ve şirin bir kasaba olan Figueras. Dali’nin henüz hayatta iken açtığı sürrealizmi ve ölümsüz aşkı Gala’yı resmettiği, zihinleri zorlayan eserlerinin bulunduğu müzede tarifsiz bir deneyim yaşayacaksınız. Geceleme otelimizde.

GIRONA –FIGUERAS – DALİ MÜZESİ TURU ▪  65 Euro / yetişkin  *** 35 Euro  / 02-12 yaş

 

 

3.GÜN: BARCELONA  - MARSILYA

Sabah kahvaltısının ardından Marsilya’ya transfer ve varışın ardından şehir turu. . Görülecek yerler arasında; 19. yy’dan kalma Notre Dame de la Gadre Basilikası, Eski Liman bulunmaktadır. Turumuz sonrası otele transfer ve geceleme otelimizde.

 

 

 

4.GÜN: MARSILYA - NICE (Arles & St. Remy & Aix en Provence)  

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek Arles, St.Remy, Provence, turu. Bu turumuzda UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Arles'a hareket ediyoruz. Varışımıza istinaden şehir turumuza başlıyoruz. Milattan önce 7. Yüzyıla uzanan tarihi ile Roma İmparatorluğu'nun Galya'daki önemli bir şehri olan Arles'da Roman Arena ve Amfi tiyatrosu ile St. Trophine Manastırı görülecekler arasında. Sonrasında Şirin provence kasabalarının en güzel örneklerinden olan Van Gogh’un resimlerine konu olmuş St.Remy de Provence’da kısa bir mola verdikten sonra İberik Yarımadası ile Güney Fransa arasında geçiş noktası olan ve 13. ve 14. yüzyılda eski Mayorka Krallığının Avrupa karası üzerindeki merkezi olan Aix en Provence’ı geziyoruz.Turumuz sonrası Nice’e transfer ve varışı takiben yapılacak şehir turumuz ünlü yürüyüş caddesi Promenade des Anglais ile başlıyor. Daha sonra Nice Limanı, eski Nice bölgesi, Massena Meydanı, Çicek Pazarı, Adliye Sarayı görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

ARLES & St. REMY & AIX EN PROVENCE TURU ▪ 75 Euro / yetişkin  *** 45 Euro  / 02-12 yaş

 

5. GÜN: NICE  (St. Paul, Cannes & Monaco, Monte Carlo)

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz için ekstra gündüz St Paul ve Cannes akşam ise Monaco & Monte Carlo turu. Gündüz gerçekleşecek StPaul ve Cannes turumuzda Azur Alpleri arasındaki muhteşem doğada yolculuk ederek St. Paul de Vence tarihi şehrine varılacaktır. Kayalar üzerinde hâkim bir tepede bulunan bu antik kent birçok yazar, şair, ressam ve sanatçıya ev sahipliği yapmaktadır. Daracık tarihi sokakları, küçük mağazaları ve hediyelik eşya satan dükkânları ile bu şirin kasaba beğeninizi kazanacaktır. Daha sonra Cannes’a varacak otobüsümüz ile panoramik olarak Festivaller Sarayı, Croisette gibi bölgeleri görüp Cannes’da serbest zaman bırakılacaktır. La Croisette’in üzerindeki çok lüks markalar ve bir arka paralelindeki Rue d’Antibes caddesindeki mağazalara gidebilir, deniz kenarındaki meşhurlar kafe ve restoranlarından herhangi birisinde oturup uluslararası tanınmış bir sanatçı veya bir artiste rastlayabilirsiniz. Akşam gerçekleşecek bir diğer ekstra turumuzda ise özel otobüsümüz ile otelimizden hareketle Avrupa’nın göbeğinde krallıkla yönetilen minicik ülke Monaco’ya varıyoruz. Burada panoramik bir şehir turu yapıp ardından kumarhaneleriyle ünlü rüya kent Monte Carlo’ya geçiliyor. Geceleme otelimizde.

ST. PAUL - CANNES TURU ▪ 60 Euro / yetişkin  *** 30 Euro  / 02-12 yaş

MONACO ve MONTE CARLO TURU ▪ 80 Euro / yetişkin  *** 40 Euro  / 02-12 yaş

6. GÜN: NICE - ISTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından rehberinizin bildireceği saatte Nice Havalimanı’na transfer. Pegasus Havayolları’nın PC 442 sayılı tarifeli seferi ile 13.00’de İstanbul uçuşu.

 

 

Fiyata Dahil olan hizmetler

▪ Pegasus HY Tarifeli Seferi ile olmak üzere İstanbul {Sabiha Gökçen Havalimanı} –  Barselona - Nice İstanbul dış hatlar, gidiş/dönüş uçak bileti

 Havalimanı vergileri ve yer hizmetleri

 Havaalanı – Otel  - Havaalanı gidiş/dönüş transferi

 Tur programında belirtilen şehirlerarası transferler

 Belirtilen kategori otellerde 5 gece oda/continental kahvaltı konaklama

 Nice, Marsilya, Barselona panoramik şehir turu

  Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

  Otele ödenen şehir konaklama vergileri

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

 Vize ücreti ve Hizmet Bedeli

 Kişisel Harcamalar

 Yurtdışı çıkış fonu bedeli

 Ekstra turlar

 Seyahat sağlık sigortası

 Öğle ve akşam yemekleri ile içecekler

 Tüm Müze ve Ören yeri girişleri

 

 

Önemli Notlar

ü  Paket tura katılacak sayının ( Minimum 40 kişi ) yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

ü  Uçak saatine bağlı olarak tur programının akışında değişiklik olabilir.

ü  Triple yani 3 kişilik konaklamalarda, iki kişilik odaya 3.yatak ilave olarak konulmaktadır.

ü  Continental kahvaltı ayrı grup salonunda verilmektedir.

ü  Ekstra turlar minimum 15 kişi katılımı ile gerçekleşmektedir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmayı arzu etmeyen konuklarımıza en uygun konaklama tesisinde serbest zaman verilir.

ü  Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.

ü  Ödeme anındaki döviz kuru geçerlidir.

ü  Acentemiz, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareketten 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

ü  Yurtdışı gezilerinde tur bitiş tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.


 

Denizkızı Turizm Seyahat Dış Tic. Ltd. Şti.
İstiklal Caddesi No:19/B Denizli / TÜRKİYE
Tasarım ve Programlama: Webkent Yazılım