DENIZLI
 
KURBAN BAYRAMINDA KLASIK ISPANYA TURU

KURBAN BAYRAMI DÖNEMİ

Barcelona(2) Valencia(1) Madrid(2)

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

11 Eylül Hareket

5 Gece / 6 Gün

Oteller

 

İki/Üç kişilik odada kişi başı

Tek Kişilik oda fiyatı

0 – 2 Yaş

3 – 12 Yaş

3* Hoteller

 

€,-599

€ 749,-

€ 100,-

€ 579,-

 

1.Gün:  İSTANBUL – BARSELONA
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış hatlar terminalinde uçuştan 2 saat önce buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerini takiben Pegasus Havayolları’nın PC 467 sayılı tarifeli seferi ile 14.10’da Barselona uçuşu. Varışın ardından yapılacak şehir turunda La Sagrada Familia Kilisesi, Endülüs Arenası, Cristof Colomb Heykeli, Montjuic Tepesi, Kraliyet Sarayı, Olimpic Liman, İspanya ve Catalunya Meydanı, La Ramblas Caddesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme.

2.GÜN: BARCELONA (Girona Figueras & Dali Müzesi Turu)

Sabah kahvaltı sonrası gününüz serbest. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Girona-Figueras turuna katılabilirler. Girona Figueras ekstra turumuzda ilk durağımız: Catalan Musevi cemaatinin 600 yıldan fazla yaşadığı ünlü Girona şehri. Müslüman, Hıristiyan ve Musevi mirasının iç içe geçtiği en güzel örneklerinden biri olan bu şehrin balıksırtı sokaklarında gezerken tarih içinde bir seyahate çıkacak, Eiffel Köprüsü'nden geçerken nehir kıyısındaki rengârenk evlerle büyülenecek, parfüm filminin çekildiği sahnelerle bütünleşecek ve şehrin muhteşem tarihi dokusunu soluyacaksınız. Bir sonraki durağımız Fransa sınırına çok yakın, küçük ve şirin bir kasaba olan Figueras. Dali’nin henüz hayatta iken açtığı sürrealizmi ve ölümsüz aşkı Gala’yı resmettiği, zihinleri zorlayan eserlerinin bulunduğu müzede tarifsiz bir deneyim yaşayacaksınız.

Arzu eden misafirler akşam ekstra Flâmenko Gecesi turuna katılabilirler.

İspanyol kültürünü dünyaya tanıtan iki gelenekten biri Boğa Güreşleri diğeri ise Flamenko Halk oyunlarıdır. Akşam, otelden hareket ederek şehrin en tanınmış ve en iyi performansının sahnelendiği lokallerinden birinde yemeksiz olarak Flamenko şovunu ve danslarını izleme fırsatı buluyoruz. Renk cümbüşünün ritmik hareketlere dönüştüğü dansları izlerken, geleneksel İspanyol içkisi olan Sangria şarabını yudumlama keyfini yaşayacaksınız.

FLAMENCO TURU ▪ 55 Euro / yetişkin  *** 25 Euro  / 02-12 yaş

GIRONA –FIGUERAS – DALİ MÜZESİ TURU ▪  65 Euro / yetişkin  *** 35 Euro  / 02-12 yaş

 

 

3.Gün: BARSELONA – VALENCIA
Sabah kahvaltısının ardından Valencia’ya hareket. Yaklaşık 3,5 saatlik yolculuğumuzdan sonra Valencia şehir turu yapılacaktır. Tarihi Serrano kapısı, Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15.yy’da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, Mercado pazar alanı,  portakallarıyla ünlü bu şehrin modern yüzü ise Calatrava nın eserleri olacak. Tur bitiminde otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

4.Gün: VALENCIA – MADRID
Sabah kahvaltısının ardından Madrid’e hareket. Varışı takiben yapılacak Madrid şehir turunda; Puerto del Sol, Plaza Mayor, Gran Via,Kibele Meydanı ve çeşmesi, Neptün Meydanı , Prado müzesi, Plaza de Espagna, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala görülecek yerler arasındadır Tur bitiminde otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

5.Gün: MADRID (Toledo)
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Toledo Turu’na katılabilirler. Toledo ekstra turumuz otelden hareket ile Avrupa’nın en eski ve en güzel yerleşim birimlerinden olan Toledo’ya varış ile başlıyor. Tajo nehri nin çevrelediği bu tarihi şehir halen İspanya nın tinsel başkenti görevini sürdürmektedir.Toledo nun dar sokaklarında gezerken yolumuz El Greco nunda eserlerini görebileceğimiz katedralden geçiyor… ardıbdan Musevi ve arap mahalleleri derken Marzipanlar ile damağımız şenlendirip, geleneksel Toledo maden işçiliği ile yapılmış hediyelik eşya dükkânında alışveriş imkânı.
TOLEDO TURU ▪ 65 Euro / yetişkin *** 35 Euro / 02-12 yaş 

6.Gün: MADRID – ISTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından rehberinizin bildireceği saatte Madrid Havalimanı’na transfer. Pegasus Havayolları’nın PC 538 sayılı tarifeli seferi ile 14.15’de İstanbul uçuşu.

Fiyata Dahil olan hizmetler

▪ Pegasus HY tarifeli Seferi ile İstanbul {Sabiha Gökçen Havalimanı}-Barselona / Madrid- İstanbul {Sabiha Gökçen Havalimanı} dış hatlar, gidiş/dönüş uçak bileti

▪ Havalimanı vergileri ve yer hizmetleri

▪ Barselona Havaalanı-Otel / Otel-Madrid Havaalanı gidiş/dönüş transferi

▪ Şehirlerarası Transferler

▪ Belirtilen kategori otellerde 5 gece oda/continental kahvaltı konaklama

  Barselona, Madrid ve Valencia Panoramik şehir turu

  Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

 Otele ödenen şehir konaklama vergileri

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

▪ Vize ücreti ve Hizmet Bedeli

▪ Kişisel Harcamalar

▪ Yurtdışı çıkış fonu bedeli

▪ Ekstra turlar

▪ Seyahat sağlık sigortası

▪ Öğle ve akşam yemekleri ile içecekler

▪ Tüm Müze ve Ören yeri girişleri

 

Önemli Notlar

ü  Paket tura katılacak sayının ( Minimum 40 kişi ) yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

ü  Uçak saatlerine bağlı olarak, gezilecek yerler aynı kalmak suretiyle program akışında değişiklikler olabilir.

ü  Triple yani 3 kişilik konaklamalarda, iki kişilik odaya 3.yatak ilave olarak konulmaktadır.

ü  Continental kahvaltı ayrı grup salonunda verilmektedir.

ü  Ekstra turlar minimum 15 kişi katılımı ile gerçekleşmektedir. Yol üzerinde yapılan extra turlara katılmayı arzu etmeyen konuklarımıza en uygun konaklama tesisinde serbest zaman verilir.

ü  Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.

ü  Ödeme anındaki döviz kuru geçerlidir.

ü  Acentamız, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareketten 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir.

ü  Yurtdışı gezilerinde tur bitiş tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.

 

barselona
barselona
 

Denizkızı Turizm Seyahat Dış Tic. Ltd. Şti.
İstiklal Caddesi No:19/B Denizli / TÜRKİYE
Tasarım ve Programlama: Webkent Yazılım