DENIZLI
 
KURBAN BAYRAMINDA TUTTA ITALYA

KURBAN BAYRAMI DÖNEMİ

Milano& Venedik(1) & Floransa(2) & Roma (2)

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Hareket Tarihleri: 10 Eylül 2016

5 Gece / 6 Gün
( Venedik’te St. Marco Adasına Özel Tekne ile Geçiş, Şehir Konaklama Vergileri Dahil )

Oteller

 

İki/Üç kişilik odada kişi başı

Tek Kişilik oda fiyatı

0 – 2 Yaş

3 – 12 Yaş

3* - 4*

 

€ ,-599

€ ,-749

€ ,-100

€ ,-579

 

 

1.GÜN: İSTANBUL– MİLANO - VENEDİK
Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan 2 saat önce buluşma. Pegasus Hava Yolları’nın PC705 sayılı tarifeli seferi ile 11.25’de Milano uçuşu. Varışı takiben yapılacak panoramik şehir tanıtım turunda; Galleria, Duomo katedrali, Scala Meydanı, Fortezza görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Venedik’e hareket. Varışı takiben yapılacak panoramik şehir turunda; San Marco Meydanı ve San Marco Kilisesi, Çan ve Saat Kulesi ile Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

 

2. GÜN: VENEDİK - FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya hareket. Varışı takiben yapılacak panoramik şehir turunda; Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, San Giovanni Battista Vaftizhanesi, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasındadır. Gezi sonrası serbest zaman. Rehberinizin bildireceği saatte Montecatini bölgesindeki otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

 

3.GÜN: FLORANSA (Pisa & Siena & San Gimignano)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Pisa&Siena&San Gimignano Turu’na katılabilirler.

Bu turumuzda önce İtalya’nın en önemli sembolü, eğikliği 5,5 metreyi bulmasına rağmen, hala ayakta durması mucize kabul edilen, meşhur Pisa kulesini görüyoruz. Daha sonra İtalya’nın en tipik kasabası olan dünyaca ünlü Palio yarışlarının yapıldığı ve Ortaçağın günümüze en güzel şeklide yansıdığı Siena kentini geziyoruz. Son olarak ta Roma İmparatorluğu zamanında konumu itibariyle tepede bulunmasından dolayı garnizon olarak kullanılmış bu şirin, etrafı surlarla çevrili San Gimigniano kasabasının gezilmesi sonrasında otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

PISA –SIENA- ST GIMIGNANO TURU ▪ 90 Euro / yetişkin  *** 45 Euro  / 02-12 yaş

 

4. GÜN: FLORANSA -  ROMA
Sabah kahvaltısının ardından Roma’ya hareket. Varışı takiben yapılacak panoramik şehir turunda Pieta Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, Circo Massimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi {Fontana di Trevi} ve İspanyol Merdivenleri {Piazza di Spagna} görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

5. GÜN: ROMA  (Napoli & Pompei)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Napoli Pompei Turu’na katılabilirler.

Vezüv yanardağının yerle bir ettiği, şimdi açık müze olan Pompei dünyanın en önemli ve tanımış antik şehirlerinin başında geliyor şüphesiz. Uzman yerel rehberlerin eşliğinde yapacağınız bu keşif esnasında hayranlık ve şaşkınlık duygularını bir arada yaşayacaksınız. Ardından İtalya’nın 3. büyük kenti ve pizzanın ortaya çıktığı şehir olan Napoli'ye varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir turunda Pozilipo, Mergellina, Plebiscito Meydanı, Trieste Tirentino Meydanı, Toledo Caddesi görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

POMPEI – NAPOLİ TURU ▪  90 Euro / yetişkin  *** 45 Euro  / 02-12 yaş

6. GÜN: ROMA –İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından rehberinizin bildireceği saatte Roma Havalimanı’na hareket. Pegasus Hava Yolları’nın PC 536 sayılı tarifeli seferi ile 14.40’da İstanbul uçuşu.

 

 

Fiyata Dâhil olan hizmetler

▪ Pegasus Hy tarifeli seferi ile olmak üzere İstanbul {Sabiha Gökçen Havalimanı} –  Milano(Bergamo) / Roma - İstanbul dış hatlar, gidiş/dönüş uçak bileti

▪ Havalimanı vergileri ve yer hizmetleri

▪ Havaalanı – Otel  - Havaalanı gidiş/dönüş transferi

▪ Tur programında belirtilen şehirlerarası transferler

▪ Belirtilen kategori otellerde 5 gece oda/continental kahvaltı konaklama

▪ Milano, Venedik, Floransa ve Roma Panoramik şehir turu

▪ Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

▪ Venedik Vaporetto Ücreti

▪ İtalya’da otele ödenen şehir konaklama vergileri

 

Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler

▪ Vize ücreti ve Hizmet Bedeli

▪ Kişisel Harcamalar

▪ Yurtdışı çıkış fonu bedeli

▪ Ekstra turlar

▪ Seyahat sağlık sigortası  

▪ Öğle ve akşam yemekleri ile içecekler

▪ Tüm Müze ve Ören yeri girişleri

 

 

 

Önemli Notlar

ü  Paket tura katılacak sayının ( Minimum 40 kişi ) yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

ü  Uçak saatine bağlı olarak tur programının akışında değişiklik olabilir.

ü  Triple yani 3 kişilik konaklamalarda, iki kişilik odaya 3.yatak ilave olarak konulmaktadır.

ü  Continental kahvaltı ayrı grup salonunda verilmektedir.

ü  Ekstra turlar minimum 15 kişi katılımı ile gerçekleşmektedir. Yol üzerinde yapılan extra turlara katılmayı arzu etmeyen konuklarımıza en uygun konaklama tesisinde serbest zaman verilir.

ü  Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.

ü  Ödeme anındaki döviz kuru geçerlidir.

ü  Acentemiz, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareketten 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

ü  Yurtdışı gezilerinde tur bitiş tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.

ü  Venedik otelleri, Venedik çevresinde yer alan, Treviso,Mestre,Lido di Jesolo,San Dona di Piave yerleşim bölgelerinde bulunur.

ü  Floransa otelleri, Montecatini bölgesinde bulunur.

 

roma
roma
 

Denizkızı Turizm Seyahat Dış Tic. Ltd. Şti.
İstiklal Caddesi No:19/B Denizli / TÜRKİYE
Tasarım ve Programlama: Webkent Yazılım